سختی گیر دستگاه آب شیرین کن صنعتی در تهران: قبل از ورود به بحث سختی گیر رزینی لازم است بدانیم که بدانیم یکی از شایعترین مشکلات آب برای استفاده خوراکی و همچنین استفاده از آب در قسمت های گوناگون صنایع وجود املاح کلیسیم و منیزیم با ستبریه بیشتر از اندازه نرمال است که به آن سختی آب گفته می شود .
سختی گیر دستگاه آب شیرین کن صنعتی در تهران
معایب مصرف خوراکی آب سخت
معمولا در منابع آب زیر زمینی به خاطر گذر آب از لایه های گوناگون خاک، سختی آب بیشتر از منابع آب سطحی است. از نظر بهداشتی سختی بیش از اندازه آب سبب نابسامانی در گوارش غذا و نیز به وجود آمدن سنگ کلیه خواهد شد به شکلی که بیشترین سختی مجاز سختی کل برای مصرف آب آشامیدنی 500ppm است.
تست دستی سختی آب
یکی از نخستین اقدامات برای خرید سختی گیر این است که شما باید از میزان سختی آب مصرفی خود اطلاعات کافی داشته باشید برای این کار آزمایش های پیشرفته متعددی موجود است در این بخش به تشریح روش دستی والبته کم دقت سختی آب می پردازیم. نخستین نکته ای که باید در نظر بگیرید این است که شما کدام یک از ایرادات زیر را در بکارگیری از آب مشاهده می کنید
- زمان ترکیب آب با مواد شوینده کف لازم و متناسب با مقدار شوینده تولید نمی شود
- مشاهده خشکی پوست و مو در صورت استحمام با آب
- گرفتگی لوله کشی به علت ایجاد رسوب در لوله ها و افت فشار آب
- کاهش بازدهی پکیج و آبگرمکن
- خرابی وسایل مثل ماشین ظرف شویی و....به دلیل وجود رسوب آب
- افت کیفیت رنگ لباس ها و ضمخت شدن آن ها پس از هر بار شست و شو
اگر هر یک از شش مورد بالا را مشاهده کردید آبی که شما مصرف می کنید بدون تردید آبی با سختی بالاست اما اگر در مورد هیچ کدام از موارد بالا مطمئن نیستید تست دستی سختی آب را انجام دهید
- ابتدا یک بطری خالی پلاستیکی تهیه کرده و درب آن را بردارید
- بطری را تا نیمه پر از آب کنید
- چند قطره مایع ظرف شویی به آن اضافه کنید
- به مدت 5 ثانیه بطری را تکان دهید
اگر دو مورد زیر را مشاهده نمودید آب مصرف شده در آزمایش آب سخت است بعد از تکان دادن کف روی آب به صورت دلمه دلمه در آمد بعد از تکان دادن رنگ سطح آب حالت رنگین کمانی به خود گرفت.